Mon, 15 Mar | Atelier Tron

Curs practic de BRODERIE DIGITALĂ / DIGITAL EMBROIDERY workshop

Registration is Closed
Curs practic de BRODERIE DIGITALĂ / DIGITAL EMBROIDERY workshop

Time & Location

15 Mar 2021, 10:30
Atelier Tron, Strada Doctor Nicolae Turnescu 1, București, Romania

About the Event

Curs practic de BRODERIE DIGITALĂ: pași spre avansare în tehnicile de brodare.

Învățarea unei abilități ca cea a broderiei digitale presupune atenție la detalii, îndemânare practică, activarea creativității și experimentarea cu softuri de specialitate.

Cursul de broderie digitală se adresează atât începătorilor cât și celor care deja stăpânesc o parte din tehnicile de lucru cu mașina de brodat.

Structura cursului se bazează în principal pe exerciții practice și experimente, drept urmare este un curs perfect atât pentru cei care vor să învețe broderia pe o mașină casnică (ca și hobby), cât și celor care sunt la început de drum profesional în acest domeniu și vor să își perfecționeze skill-urile.

Pe lângă direcția clară de training în broderie, cursul este de asemenea o oportunitate de socializare si networking cu specialiști în domeniu, precum și un mod plăcut și activ de petrecere a unei zile de weekend.

Ce veți invăța?

1. Cum îmi aleg mașina de brodat? Despre mașina de brodat si cum functionează aceasta (funcții, diferențe, accesorii etc – mașini semi-industriale si mașini casnice) 2. Consumabile si accesoriile necesare în broderie (ace, ațe, inserții, foarfeci, cleștișori, etc) 3. Tehnici si tipuri de broderie (applique, 3D, lace, etc) 4. Potrivirea inserției in funcție de material 5. Prinderea corectă în gherghef și tensionarea materialelor 6. Tips & tricks în broderie 7. Dificultăți și probleme des întâlnite (tensiunea aței, material prins, bucle de ață la suveică, etc) 8. Prezentare soft – accesare unelte, butoane, funcții (PE-Design) 9. Explicare - corelare programare cu tipul de material pe care se brodează 10. Execuția practică a modificării unui vizual (eliminare elemente, decupare, optimizare etc) 11. Inițiere în tranformarea unei imagini/ unui vizual in broderie. 12. Abilități de ofertare si calcul ale comenzilor de personalizare prin broderie 13. Q & A

Detalii tehnice:

Program: 10:30-15:00 - cu o pauza luată de comun acord cu toți participanții Locație: sediul Atelier Tron, strada Nicolae Turnescu nr.1, București

Prețul cursului este de 500 de lei/persoană (maxim 8 locuri disponibile/sesiune) și aveți incluse materialele folosite și o broșură cu tehnicile folosite.

Traineri:

Sibille Gaser este managing partner la BrodezCu, un atelier specializat in broderie computerizată si producție textilă în serie. Antreprenor prin excelență are o experiență vastă in trainingul de specializare pe broderie. De la Sibille veți învăța tot ce ține de mașina de brodat si bune practici de broderie, fiind o enciclopedie de cunoștiințe prețioase in acest domeniu.

Andreea Tron este fondatoarea Atelier Tron, un spațiu de experiment care se focuseaza pe crearea de peisaje textile și transformarea lor într-o serie de obiecte gândite să educe spre a fi mai buni cu noi și cu mediul care ne înconjoară. Arhitect de profesie, are o experiență de peste 10 ani de lucru cu softuri de specialitate, de la desen tehnic la design grafic. De 4 ani realizează broderie computerizată, de la desen la digitizare si realizare. De la Andreea veți învăța cum se folosește un soft de broderie și care sunt cele mai importante funcții pe care trebuie să le știm.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Taxa de participare
  RON 500
  +RON 12.50 Service fee
  RON 500
  +RON 12.50 Service fee
  0
  RON 0
TotalRON 0